Société Provençale d’ Aromatherapie

Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) is huidverzorging op basis van aromatherapie volgens de ‘Franse school’. Daar gaat het niet alleen om de geur van een olie, maar vooral om de inhoudsstoffen.

Elke etherische olie is opgebouwd uit verschillende inhoudsstoffen met elk zijn eigen specifieke werking. Bijvoorbeeld stimulerend, tegen bacteriën of virussen, bloedsomloop stimulerend, herstellend.

Bij de Franse school combineert men ook verschillende oliën zodat bepaalde eigenschappen van de ene olie een andere versterken, terwijl andere eigenschappen geneutraliseerd worden. Zo hou je een krachtig product over met alleen positieve eigenschappen.

Omdat de mogelijke negatieve eigenschappen als het ware zijn weggemengd, is een allergische reactie of resistentie vrijwel onmogelijk. Om op deze manier producten te maken vraagt buitengewoon veel kennis van etherische oliën, hun inhoudsstoffen en hun werking!

De behandeling wordt afgestemd op uw huidconditie. Er wordt altijd gekeken naar de oorzaak van een probleem, S.P.A. kent een driedimensionale aanpak waardoor huidproblemen effectief te behandelen zijn. Ook de thuisverzorgingsproducten worden voor u op maat samengesteld. Behandeling en thuisverzorging zijn zo optimaal op elkaar afgestemd. Zo werken we samen aan een mooie(-re) huid!

Behandeld worden met S.P.A. is een unieke ervaring! Puur en krachtig.