Altearah


Aromatherapie, Chromotherapie, Geurtherapie

ALTEARAH bio heeft een verzorgingsmethode op maat ontwikkeld, die gebaseerd is op de voordelen van aromaTHERAPIE, geurtherapie, chromotherapie, aanraking en intelligent samengestelde formules.

De gecertificeerde biologische producten, samengesteld op basis van 100% natuurlijke etherische oliën, zijn verkrijgbaar in 14 kleurrijke ‘emoties’. Elke kleur vertegenwoordigt een eigen recept van etherische oliën met een eigen werking op huid, lichaam en geest. Door het combineren van verschillende producten van verschillende kleuren, ontstaan nieuwe mogelijkheden en resultaten. 

Aromatherapie

Aromatherapie is het gebruik van etherische oliën met een therapeutisch doel.

Elke olie heeft zijn eigen unieke werking en weldadige eigenschappen en kan op veel manieren toegepast worden. Bijvoorbeeld door op de huid aan te brengen, te verstuiven, in een massage, door te ruiken…

Het dagelijks gebruik van etherische oliën kan moeilijk zijn. Daarom heeft ALTEARAH, met haar assortiment gebruiksklare producten, het gebruik ervan vereenvoudigd.

Bijvoorbeeld als parfum met het Parfum de Soin, in de massage met de Skin Care Oils, als huidverzorging met verschillende verzorgingsproducten, serums, scrubs en badzouten.

De ALTEARAH Bio producten zijn vervaardigd op basis van biologische etherische oliën. Dat betekent dat de etherische oliën niet worden veranderd, niet door de teeltmethode en niet door de extractiemethode.

Chromotherapie

Chromotherapie is een verzorgingsmethode die gebaseerd is op het gebruik van kleuren.

Kleuren zeggen iets, geven iets weer. (In de marketing wordt hier volop gebruik van gemaakt.)

Elke kleur heeft een universele of persoonlijke betekenis die je waarneemt met je zintuigen. Zij heeft een directe invloed op de geest en het lichaam.

Elke kleur is een uitgangspunt voor de samenstelling van de producten. Niet alleen in de olfactorische (geur) samenstelling, maar ook voor de combinatie van de etherische oliën die de huid, fysiologische en psychologische voordelen geven. Elke kleur is zo de vertegenwoordiging van het recept van de oliën.

ALTEARAH heeft het gebruik van 

aromatherapie en chromotherapie 

samengebracht in 14 kant-en-klare 

synergiën van etherische oliën.

Elke synergie wordt vertegenwoordigd door een 

unieke kleur en emotie.

Olfactotherapie / geurtherapie

Olfactotherapie is een behandelingsmethode die gebruik maakt van de geuren en trillingen van etherische oliën.

Dankzij de Parfums de Soin kun je genieten van de voordelen van etherische oliën door ze te ruiken. Het zijn natuurlijke en actieve parfums!

ALTEARAH Bio is een gebruiksklaar assortiment cosmeticaproducten. Het is een eenvoudig, duidelijk en speels antwoord op ons dagelijks verlangen naar wellness, schoonheid en een goed humeur!