Producten

Société Provençale d’ Aromatherapie

Société Provençale d’ Aromatherapie (S.P.A.) is huidverzorging op basis van aromatherapie volgens de ‘Franse school’. Daar gaat het niet alleen om de geur van een olie, maar vooral om de inhoudsstoffen.

Elke etherische olie is opgebouwd uit verschillende inhoudsstoffen met elk zijn eigen specifieke werking. Bijvoorbeeld stimulerend, tegen bacteriën of virussen, bloedsomloop stimulerend, herstellend, enz.

Bij de Franse school combineert men ook verschillende oliën zodat bepaalde eigenschappen van de ene olie een andere versterken, terwijl andere eigenschappen geneutraliseerd worden. Zo hou je een krachtig product over met alleen positieve eigenschappen.

Omdat de mogelijke negatieve eigenschappen als het ware zijn weggemengd, is een allergische reactie of resistentie vrijwel onmogelijk. Om op deze manier producten te maken vraagt buitengewoon veel kennis van etherische oliën, hun inhoudsstoffen en hun werking!

Les Gavots de Provence

De ingrediënten voor Les Gavots zijn zorgvuldig geselecteerd uit het
rijke bouquet aan bloemen, planten en kruiden waardoor de Provence
zo bekend is. De hele lijn is gebaseerd op plantenoliën, bloemenwaters,
hydrolaten, etherische oliën, plantenextracten en vruchtenextracten.
Als conserveringsmiddel worden etherische oliën gebruikt en puur
natuurlijk grapefruitextract.

Uiteraard hebben de producten van Les Gavots een verrukkelijke geur waar je de Provence in herkent. Maar, wat veel belangrijker is, ze bieden een doeltreffende verzorging met de heilzame werking die in de bloemen, planten en kruiden aanwezig is en die de mens van nature nodig heeft. Les Gavots is niet ‘op basis van natuurlijke ingrediënten’, het is natuurlijk. Het gehalte aan actieve ingrediënten is zo hoog, dat die jouw huid echt verzorgen. Minerale oliën, synthetische conserveringsmiddelen en parfumstoffen, emulgatoren en kleurstoffen vind je niet in Les Gavots. Ook maakt Les Gavots geen gebruik van nanotechnologie. Hierdoor is een  vervelende reactie van de huid vrijwel niet mogelijk.

Gun jouw huid pure verzorging van de natuur zelf.

Benecos

Benecos, het natuuurlijke make-up merk dat je eruit laat zien als een natural beauty!

Benecos is een jong label met een missie om iedereen die natuurlijke schoonheid te geven waar ze naar op zoek zijn.
Benecos betekent “goede cosmetica” en dat geven ze je ook, tegen een betaalbare prijs!
De marketinguitingen van Benecos zijn minimaal, zodat het merk haar producten goedkoop kunnen aanbieden.
In het assortiment vind je hoogwaardige producten, die allemaal mee gaan met de trends van het moment.
Ga voor Benecos, en wees een pure natuurlijke schoonheid!