Zwangerschapsmassage/ Mamabehandeling

Wat is er prettiger als je zwanger bent om naast alles wat er ineens op je afkomt ook een moment ontspannen te kunnen genieten van een schoonheidsbehandeling?

Zeker als deze is afgestemd op de unieke periode die je nu doormaakt. En al helemaal als je daarbij ook nog eens deskundig advies krijgt bij jouw huidbeeld dat je gedurende deze periode meerder keren zult zien veranderen.

De complete serie Mama behandelingen bestaat uit vier verschillende sessies. Elke behandeling is specifiek gericht op een bepaalde fase van de zwangerschap en wordt daarnaast ook geheel afgestemd op de behoeften van de zwangere.

De mama behandeling omvat:

In de eerste 3 maanden van je zwangerschap ben je vaak wat onrustig, kan je misschien een beetje piekeren, en kan je last hebben van onrustige benen, voeten, armen en benen.

In de tweede 3 maanden van je zwangerschap heb je waarschijnlijk vooral last hebben van je benen, voeten, armen en benen.

De laatste 3 maanden van je zwangerschap zijn fysiek het zwaarste. Je zult meer klachten aan je bekken, buik en rug hebben.

De behandeling begint altijd met een voeten bad, aansluitend een ontspannende gezichtsbehandeling van 45 minuten. Daarna doen we een massage die voor jou het fijnste is:

  • Buikmassage: je buik wordt zwaarder, omdat je kindje al flink gegroeid is. Dat kan klachten aan buik en bekken geven. De buikmassage voeren we uit met speciale zwangerschapsolie. Het beste voor jou en je kindje.
  • Rug-, schouder- en nekmassage: doordat je buik zwaarder is geworden, komt er ook meer druk op je rug, schouders en nek. 
  • Borstcontourmassage: aan het einde van je zwangerschap kunnen je borsten gevoeliger worden. Met deze massage verlichten we de klachten die je kan hebben. Uiteraard doen we alles in nauw overleg met jou.

Wanneer een massage van de buik met zwangerschapsolie met regelmaat wordt toegepast (dus ook thuis) kan dit de kans op striae verkleinen.

Tijdens de behandeling gebruiken wij een warmwaterkussen, dat betekent dat jij op je rug kan blijven. Lekker ontspannend!

Als je kindje geboren is

Als je kindje er eenmaal is, nemen spanning en vermoeidheid toe. Je hebt de zorg voor je baby, weinig slaap door gebroken nachten, en ook hormonaal verandert er veel. Het is belangrijk om nu weer lichamelijk en geestelijk in balans te komen. Tijd voor een ontspannende massage.

Als je kindje 6 tot 8 weken oud is, verwelkomen we jou als kersverse moeder graag in onze salon. Alles bij deze behandeling staat in het teken van ontspanning. Je hebt tenslotte nogal wat achter de rug. Laat je anderhalf uur heerlijk verwennen met een voeten bad, een fijne gezichtsbehandeling en daarna een ontspannende deelmassage.

*Elke behandeling kost €72,50