Seizoensbehandelingen

SPECIAL WELLNESS SEIZOENSBEHANDELING

€ 92

Deze behandeling is precies afgestemd op het bioritme van het lichaam. Het verbetert de mentale staat en verzorgt de huid.
Precies dát wat nodig is om je in het desbetreffende seizoen letterlijk en figuurlijk lekker(der) in je vel te voelen.

Je kunt de seizoensproducten thuis gebruiken om je het hele seizoen goed en beter te voelen.
Elke seizoen heeft een korting voor jou.

  • Geurtritueel
  • Reiniging
  • Intensieve peeling
  • Dieptereiniging
  • Wenkbrauwen moduleren
  • Serum en masker
  • Seizoensmassage
  • Afsluitende verzorging
 

Winterbehandeling:
De ‘Resources of Winter’ treatment is een sterke huidverjongende behandeling die de microcirculatie activeert, de celvernieuwing stimuleert en de energie van de huid ondersteunt om zo de natuurlijke bescherming te versterken. 
Je ervaart de kleuren purper, rood en violet met de geuren van o.a. ceder, kruidnagel en lavendel.  Deze behandeling boost je innerlijke batterij voor meer energie.

Lentebehandeling:
De ‘Spring Radiance’ behandeling bevordert celvernieuwing, regeneratie en de energie van de huid om zich aan te passen aan de nieuwe warmere, maar soms nog kille weersomstandigheden. (Waardoor de huid glans verloren heeft en een doffe teint kreeg.) De behandeling ondersteunt de vochthuishouding en het ontgiftingsproces.  
Je ervaart de kleuren smaragd, groen en geel met de geuren van o.a. den, eucalyptus en citroen. Het geeft je het gevoel dat je de ‘reset-knop’ hebt ingedrukt.

Zomerbehandeling:
De Tranquility of Summer anti-aging behandeling verstevigt de huid, vermindert diepe rimpels en maakt spanningen in het gezicht los. Het is ook goed voor de gevoelige en verstopte huid.
Je ervaart de kleuren turkoois, blauw en roze met de geuren van o.a. Ylang Ylang, munt en roos. Het vervult de behoefte om je te ontspannen, tijd voor jezelf nemen en de broodnodige emotionele en mentale reset te bevorderen.

Herfstbehandeling:
De Plenitude of Autumn behandeling geeft een diepe hydratatie aan de huid. Maakt de huid voller, en geeft de glans, helderheid en zachtheid waar de huid het hele seizoen naar hunkert. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van stempelmassages, herfstkleurzouten in verwarmde zakjes.
Je ervaart de kleuren oranje, goud en zilver met de geuren van o.a. zoete sinaasappel, bloemige litsea cubeba en strobloem. Het helpt je je innerlijke zelfvertrouwen terug te vinden, nare ervaringen los te laten en plaats te maken voor meer verrijkende herinneringen.