Bindweefselmassage gezicht

Wat is bindweefsel?

Bindweefsel is een vorm van weefsel dat onderdeel uitmaakt van alle organen van het lichaam van mens en dier. Bindweefsel heeft een steunende, dan wel verzorgende functie.
Bindweefsel beschermt de organen en bepaalt hun vorm. De onderlinge beweeglijkheid van de organen wordt verzorgd door het bindweefsel.
Bindweefsel vormt tevens de weg waarlangs bloedvaten en zenuwen naar de organen worden geleid; de meest verbindende van alle bindweefselfuncties.

Waarom een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is een effectieve manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is uitermate geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Er wordt  een speciale massagetechniek toegepast, waarbij invloed wordt uitgeoefend op de middelste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten (bindweefselcellen) waardoor de huid aangezet wordt tot vernieuwing en daarmee samenhangende versteviging uitwerkt.

Is een enkele behandeling voldoende?

Voor een optimaal resultaat wordt er een kuur van meerdere behandelingen geadviseerd. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Afhankelijk van de doelstelling en de huidconditie wordt de behandelfrequentie vastgesteld – meestal 6 tot 12 behandelingen.

Bindweefselkuur:

Een kuur bestaat uit 1 keer per week een bindweefselbehandeling van 1 uur gedurende 5 weken en eenmalig de TOP behandeling.
Om het resultaat te behouden is het aan te bevelen om na de kuur 1x per 4 tot 6 weken een bindweefselmassage te blijven ondergaan.

Bindweefselmassage gezicht 60 min

€ 75,00

Reiniging,
Dieptereiniging,
Bindweefselmassage,
Verzorgende crème.

Bindweefselmassage gezicht 90 min

€ 99,00

Reiniging,
Dieptereiniging,
Bindweefselmassage,
Masker,
Verzorgende crème.