Gezichtsbehandelingen

Waarom kiest u voor natuurlijke producten?

Omdat u een mooiere huid wil zonder chemische ingrediënten en minerale oliën. Daarom kiest u voor 100% natuurlijke producten met een hoog gehalte actieve werkstoffen die ècht iets doen.

Alle producten geven een intensieve verzorging van de huid door de werkzame concentraties van etherische oliën. Hierdoor worden alle huidfuncties ondersteund en verbeterd. Uw huid krijgt zo meer weerstand tegen alles wat haar beïnvloed en ziet er zichtbaar beter uit.

Voor wie is natuurlijke cosmetica van belang?

Overstappen op natuurlijke cosmetica is niet alleen van belang voor mensen met een gevoelige huid of andere huidproblemen. Geen enkele huid is blij met synthetische ingrediënten die haar afsluiten en belemmeren afvalstoffen af te voeren. Natuurlijke cosmetica respecteert uw huid en belemmert niet haar natuurlijke functies, de huid kan namelijk gewoon blijven ademen.

Zijn er nog meer voordelen van natuurlijke cosmetica?

In Europa is het wettelijk verplicht dat alle synthetische ingrediënten die in reguliere cosmetische producten zitten, getest worden op dieren. Ook al staat er op een product dat het niet op dieren getest is, de afzonderlijke ingrediënten zijn dat wel!

Natuurlijke cosmetica producten zijn niet getest op dieren en ook de grondstoffen zijn dat niet. De producten bevatten geen geen alcohol, synthetische werkstoffen, conserveringsmiddelen, minerale oliën, chemische emulgatoren en geurstoffen. Daarnaast wordt er rekening gehouden met fair trade!

Wie wil er niet mooi verzorgd uitzien en producten gebruiken die veilig zijn voor mens, dier en milieu?