Zwangerschapsmassage

Wat is er prettiger als je zwanger bent om naast alles wat er ineens op je afkomt ook een moment ontspannen te kunnen genieten van een schoonheidsbehandeling?

Zeker als deze is afgestemd op de unieke periode die je nu doormaakt. En al helemaal als je daarbij ook nog eens deskundig advies krijgt bij jouw huidbeeld dat je gedurende deze periode meerder keren zult zien veranderen.

De complete serie Mama behandelingen bestaat uit vier verschillende sessies. Elke behandeling is specifiek gericht op een bepaalde fase van de zwangerschap en wordt daarnaast ook geheel afgestemd op de behoeften van de zwangere.

De mama behandeling omvat:

Zwangerschapsmassage - mama behandeling

Het eerste trimester

Tot 12 weken zal het accent voornamelijk liggen op de onrustige gezichtshuid; de behandeling is bijna identiek aan de ‘gezichtsbehandeling”.

Het tweede trimester

Tot 24 weken wordt er naast een wat kortere gezichtsbehandeling extra aandacht gegeven aan de benen en voeten. Door het toenemende gewicht van het kindje worden de voeten en benen extra belast en door doorbloedingsproblemen hebben zwangere vrouwen vaak last van onrustige benen en beenkrampen tijdens het tweede trimester.

Het derde trimester

Na 24 weken wordt er (naast aandacht voor het gezicht en benen) desgewenst een zwangerschapsmassage uitgevoerd ter ontspanning van de rug en buikspieren!
Omdat de zwangere vrouw meestal haar gewone leven aanhoudt zoals b.v. tot het allerlaatste toe werken komen er in onze cultuur veel zwangere vrouwen voor met buikklachten (harde buik) en rugpijn.

Tijdens een zwangerschapsmassage komt u tot rust en het ongeboren kind leert alvast handen te waarderen. De massage kan absoluut geen kwaad en kan tot op de laatste dag van de zwangerschap worden uitgevoerd.

Wanneer een massage van de buik met zwangerschapsolie met regelmaat wordt toegepast (dus ook thuis) kan dit de kans op striae verkleinen.

Mama rug en benenmassage

Heerlijke ontspannende massage van een uur.
Je ligt comfortabel op je zij, zodat je je buik niet belast.

Je rug en benen worden gemasseerd met warme oliën en kruidenstempels.

 

 

 

*Elke behandeling kost  €55,00